Не цього року: Кличко назвав нову дату відкриття Подільсько-Воскресенського мосту

Мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату відкриття Поділько-Воскресенського мосту через Дніпро

Міський голова української столиці Віталій Кличко розповів про відкриття Подільсько-Воскресенського мосту через Дніпро та назвав нову дату запуску руху на переправі. Про це мер Києва повідомив в інтерв'ю "Цензор.Нет".

За його словами, якщо говорити про будівництво мосту, то після Нового року протягом декількох місяців, максимум до літа, рух транспорту на мосту буде запущено. Він зазначив, що рух з виїздом на вулицю Оноре де Бальзака на Троєщині планується запустити до кінця 2022 року, тобто тільки тоді варто чекати повноцінного відкриття Подільсько-Воскресенського мосту.

Нагадаємо, що раніше у комунальному підприємстві "Дирекція з будівництва колійно-транспортних споруд Києва" назвали низку умов для відкриття Подільсько-Воскресенського мосту.

Для відкриття автомобільного сполучення на Подільському мосту необхідно виконати наступні роботи: монтаж металоконструкцій прогонових будов шляхопроводів через залізницю, зведення тунелів метрополітену на ділянці Русанівських садів і дорожнього насипу, перекладання інженерних мереж, спорудження підпірних стін, насипу і конструкції дорожнього полотна, а також будівництво траси мосту у напрямку вулиці Оноре де Бальзака на Троєщині.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Andre

21 листопада 2021, 10:50

прохожий, не пиши всякую хрень, а то люди смеяться над тобой будут.))

прохожий

21 листопада 2021, 10:19

Еще мало украли на строительстве, надо бы доворовать. А зимой достраивать, понятное дело, что можно будет многое посписывать на морозы и снег.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися