Кличко підвищив зарплату своєму заступнику: подробиці

Мер Києва Віталій Кличко підвищив зарплату своєму заступнику Петру Пантелєєву

Міський голова української столиці підвищив заробітну плату одному із заступників голови Київської міської державної адміністрації Петру Пантелєєву. Про це стало відомо з відповідного документа, опублікованого на офіційному сайті КМДА.

Йдеться про нарахування надбавки до заробітної плати за вислугу років на державній службі. З 24 листопада Петру Пантелєєву встановлюється надбавка у розмірі 45% посадового окладу за стаж роботи на державній службі понад 15 років.

Нагадаємо, що тало відомо, хто може замінити чинного міського голову столиці Віталія Кличка на посади голови Київської міської державної адміністрації. Про це повідомляє видання "РБК-Україна" із посиланням на власні джерела у владі.

Відомо, що згідно з новим законом про столицю, Київська міська рада отримала власний виконком, яким керуватиме Віталій Кличко. Голову КМДА обиратиме президента. У законопроєкті чітко прописано, що мер не може обіймати цю посаду.

Також інсайдери у команді президента Зеленського повідомили, що головним претендентом на посаду голови КМДА є міністр розвитку громад і територій Олексій Чернишов.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Гость

21 листопада 2021, 12:08

Вот это новость!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися