У Київській області на два тижні перекриють ділянку дороги

Городян попереджають про тимчасові незручності

З 20 листопада у місті Ірпінь у зв'язку з проведенням капітального ремонту буде закрито для проїзду транспорту ділянку дороги. Про це повідомляє ITV, посилаючись на посаду мера міста Олександра Маркушина у Facebook.

За словами джерела, перекриватимуть ділянку вул. Технологічної в Ірпені від вул. Джерело до повороту на Ворзель. Ремонтні роботи продовжуватимуть упродовж кількох тижнів.

Мер наголосив, що раніше підрядник організовував роботу так, щоби була можливість пропускати транспорт. Однак на цьому етапі капремонту робити більше немає можливості цього робити.

"Прошу спланувати свій рух з урахуванням цієї інформації. Ділянка вулиці Технологічної від Джерельної до повороту на Ворзель буде закрита близько двох тижнів", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що капремонт на даній ділянці дороги проводитиметься у два етапи. До кінця 2021 року планується завершення дільниці від повороту на Ворзель до вул. Джерельної. Наступного року робітники закінчать ремонт від вул. Джерельної до вул. Соборної. До речі, на сьогодні роботи виробляються з випередженням графіка.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у КМДА у кумедному відео попросила водіїв не бути "оленями" на дорогах. Ролик демонструє "перетворення" автомобілів та їхніх водіїв, які виїхали на смугу руху громадського транспорту, на оленів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що середні ремонти на дорогах столиці зроблено на 60 об'єктах. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вася

22 листопада 2021, 04:50

Журналюга , бл....ь

Я

21 листопада 2021, 14:20

Вы текст Гугл переводчиком переводили ? Журналисты называется (((

Роман

19 листопада 2021, 19:28

Так ,бачив цей ремонт. Питання до тих ,хто розробляв даний проект ,на сьогодні питання як такій кількості транспорту буде рухатись на зауженій дорозі( один зупинився і все ,стоїмо всі,молодці). Положили асфальт, а на 19.11. стоїть техніка та знімає їхні труди ,вкладають плитку, видно коштів хватає. Так тримати, моразм впереді. Але хтось заробить.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися