На Оболоні в Дніпро випустять понад три тонни риби

Долучитись до заходу можуть всі охочі.

У суботу, 20 листопада, у парку "Наталка" на київській Оболоні відбудеться зариблення Канівського водосховища.

В Дніпро випустять понад три тонни рослиноїдних видів риб і коропа. Долучитись до заходу можуть всі охочі. На гостей чекають рибальські  конкурси, майстер-класи, спілкування з відомими спортсменами та плов.

Рибу випускатимуть о 12:00 у парку "Наталка" неподалік від залізобетонного кесона, який називають "сталінським метро". Процес відбуватиметься під контролем начальника Київського рибоохоронного патруля Володимира Мухіна, головних держінспекторів  та іхтіологів. У заході братимуть участь представники Держрибагентства, Оболонської РДА, громадські організації, чемпіони світу з рибної ловлі та інші.

Як писали "Коментарі", у Київській області з 1 листопада заборонили вилов риби у зимувальних ямах.

Заборона на лов риби на Київщині триватиме з першого листопада 2021 року до нерестової заборони 2022 року, зазначили у Київському рибоохоронному патрулі. У відомстві оприлюднили карту водойм регіону, де діятиме заборона вилову риби у зимувальних ямах. Поза зимувальними ямами любительська риболовля дозволена. Проте на одного рибалку загальна кількість гачків на звичайних водоймах не повинна перевищувати п’яти, а на платних водоймах — не більше десяти.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися