У Києві на вихідних відбудуться сезонні ярмарки: адреси

На ярмарках передбачено продаж сільськогосподарської продукції

У вихідні у столиці відбудуться сезонні ярмарки сільськогосподарські ярмарки, де мешканці зможуть придбати харчові продукти з багатьох регіонів України. Про це повідомляє пресслужба Київської міської державної адміністрації, посилаючись на Департамент індустрії та розвитку підприємництва.

Так, за інформацією джерела, 20 листопада ярмарки пройдуть у кожному районі Києва, а 21 листопада – лише у Голосіївському районі. Всі, хто прийде, зможуть придбати свіжі фрукти, овочі, сухофрукти, мед, хліб, горіхи, солодощі, крупи, а також багато іншого.

Повний список адрес, де 20 та 21 листопада у столиці пройдуть сезонні ярмарки:


До речі, у середу, 9 листопада, щосереди по вулиці Велика Васильківська (у межах вулиць Єжи Гедройця та Ковпака) у Печерському районі проходять сезонні сільськогосподарські ярмарки. Щочетверга — на вулиці Генерала Алмазова, 6-8, щоп'ятниці — на Виноградному провулку.

У вихідні ярмарки в Печерському районі столиці проходять вулицею Катерини Білокур (субота), а також вул. Джона Маккейна (у межах вулиць Івана Павла II та вул. Чигоріна) (неділя).

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві зросли ціни на продукти. Журналісти видання порівняли, як за місяць змінився цінник на деякі харчові продукти. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що депутат Микола Тищенко зізнався журналістам, де за якими цінами купує на ринку продукти. Однак на тому самому ринку заявили, що таких цін немає вже багато років. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.  

Читайте также