На вихідних сотні будинків на Київщині залишаться без світла: адреса

Графік планових відключень електроенергії 20-21 листопада

У вихідні в деяких районах Київської області відбудеться тимчасове відключення електроенергії. Про це повідомили у пресслужбі ДПЕК "Київські регіональні електромережі".

Так, у суботу, 20 листопада, відключення світла відбудеться у наступних районах області: Білоцерківський, Богуславський, Яготинський, Фастівський, Рокитянський, Кагарлицький, Ірпінський, Вишгородський, Бориспільський.

Повідомляється, що відключення світла відбудеться через проведення ремонтних робіт. У деяких будинках електроенергії не буде з 6,8 та 9 години ранку.

Список адрес, за якими завтра, 20 листопада, пройде планове відключення електроенергії:

picture

picture
picture

picture
picture
picture

picture

picture
picture

У неділю, 21 листопада, відключення світла відбудеться у наступних районах області: Вишгородський, Васильківський, Макарівський, Кагарлицький, Яготинський.

Список адрес, за якими завтра, 21 листопада, пройде планове відключення електроенергії:

picture

picture

picture

picture

picture

Ознайомитись із повним списком адресою ви зможете на сайті ДТЕК Київські електромережі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві на вулиці Антоновича до січня обмежать рух транспорту. У столиці прокладатимуть інженерні мережі до офісного центру. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві кілька вулиць залишаться без води. кілька днів відключатимуть водопостачання через проведення ремонтних робіт. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися