У Києві на вулиці Антоновича до січня обмежать рух транспорту

У столиці прокладатимуть інженерні мережі до офісного центру

У Голосіївському районі Києва на вулиці Антоновича обмежать рух транспорту та пішоходів до наступного року. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київської міської державної адміністрації (КМДА), передають "Коментарі".

В мерії столиці попередили киян про прокладання інженерних мереж до нового офісного центру. Будівельні роботи розпочали з 16 листопада. Ділянка будівництва розташована на вулиці Антоновича від будинку №30 до будинку № 40. Прокладання інженерних мереж передбачає розриття дороги довжиною до двохсот метрів. Ці роботи проводитимуть у три етапи.

На час будівельних робіт на проїжджій частині вулиці Антоновича до 17 січня 2022 року обмежили рух транспорту. На тротуарах обмеження діятимуть до 16 травня 2022 року. Прокладає інженерні мережі приватна структура. Підприємство має забезпечити тимчасову схему організації дорожнього руху, наголосили у КМДА. Також на час будівельних робіт мають забезпечити вільний рух автомобілів і пішоходів.

Коли прокладання інженерних мереж завершать, підприємство має ліквідувати усі розриті ділянки та відновити доброустрій території. Дорога на Антоновича та тротуари мають отримати нове покриття. 

Також у Києві розпочали будівельні роботи біля Дарницького мосту. Добудовує споруду група компаній "Автострада" на замовлення філії "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця". Вартість будівельних робіт становить понад мільярд гривень. На лівому березі столиці Дарницький міст веде до естакади на Дніпровській набережній, а також включає дорогу вздовж залізничних колій через Харківський шляхопровід у напрямку станції Дарниця. Які зміни вже видно вздовж Дніпра — дивіться на відео.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосеОкрім того, у Києві через ремонтні роботи обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюють у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися