У Києві почали добудовувати Дарницький міст (ВІДЕО)

Як змінюється споруда під час будівельних робіт

У Києві розпочали будівельні роботи біля Дарницького мосту. Які зміни вже видно вздовж Дніпра, на відео з висоти пташиного польоту та детально показав блогер Сергій Мухлинін, передають "Коментарі".

Добудовує Дарницький міст група компаній "Автострада". Відповідний контракт із підрядником уклала регіональна філія "Південно-Західна залізниця" АТ "Укрзалізниця". Вартість будівельних робіт становить 1 мільярд 15 мільйонів гривень.

На лівому березі столиці Дарницький міст веде до естакади на Дніпровській набережній, а також включає дорогу вздовж залізничних колій через Харківський шляхопровід у напрямку станції Дарниця. На з’їзді на Дніпровську набережну на Дарницькому мосту звели 16 з 21 опори та змонтували третину металоконструкцій прогонових будов.

"Пролетимо над будівельним майданчиком, над мостом, подивимося на роботи поблизу. Пролетимо над кожним недобудованим з'їздом та заїздом", — прокоментував відео Сергій Мухлинін.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обрали підрядника для завершення будівельних робіт на Дарницькому мосту, який знаходиться на балансі держави. Понад десять років на залізнично-автомобільному шляхопроводі через Дніпро, відомому також як "міст Кірпи", не можуть добудувати автомобільні з’їзди на лівому березі. 

Нагадаємо, у Києві тривають ремонтні роботи лінії швидкісного трамвая маршруту №1. Ремонтні роботи на лінії швидкісного трамвая виконують уздовж вулиці Симиренка. Реконструкцію трамвайних колій можна подивитись з висоти на новому відео. Дивіться також відео, як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися