У Києві тролейбуси змінять маршрути: подробиці

Городян попереджають про тимчасові зміни

У столиці відбудуться тимчасові зміни у роботі тролейбусів №№ 92Н, 93Н, 94Н. Про це повідомляється в Telegram-каналі комунального підприємства "Київпастранс".

Так, у ніч на 21 листопада на кілька годин буде змінено маршрути громадського транспорту. Таким чином, з 00:30 до 04:30 рух тролейбусів буде організовано:

Маршрут № 92Н

Від просп. Свободи на вул. І. Виговського за чинним маршрутом, далі – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Ю. Іллєнко – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп. Повітрофлотський, далі за чинним маршрутом.

Маршрути №№ 93Н, 94Н

Відповідно до вул. Чорнобильській та просп. Леся Курбаса до просп. Перемоги діючими маршрутами, далі – вул. Д. Щербаківського – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Ю. Іллєнко – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп. Повітрофлотський – вул. І. Огієнка – залізничний вокзал "Південний".

Повідомляється, що причиною зміни маршрутів пов'язані із ремонтом контактної мережі тролейбуса під шляхопроводом на перехресті просп. Перемоги – просп. Повітрофлотський.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві на вулиці Антоновича до січня обмежать рух транспорту. У столиці прокладатимуть інженерні мережі до офісного центру. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві на вулиці Шумського обмежили рух транспорту. До 20 грудня на цій ділянці проводитимуть ремонтні роботи. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://t.me/kyivpasstrans


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися