У Броварах відкрилася Фабрика Святого Миколая

Чим важливий цей соціальний проєкт

У Броварах закликають мешканців приєднатися до привітання дітей із соціально незахищених сімей за допомогою участі в акції "Фабрика Святого Миколая". Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Броварської міської ради.

Благодійна акція до Дня Святого Миколая у Броварах проводиться кілька років поспіль. "Фабрика Святого Миколая" традиційно почала працювати з 19 листопада. Організатори закликають подарувати чарівні новорічні свята дітям- сиротам, дітям з малозабезпечених сімей та дітям з особливими потребами.

У мерії Броварів звернулися до всіх небайдужих українців із закликом стати помічниками Святого Миколая. Долучитися до доброї справи дарувати дітям радість та допомогти здійснити хоча б одну дитячу мрію може кожен. Для цього можна на адресу "Фабрики Святого Миколая" приносити солодощі, іграшки, дитячі книжки, одяг для дітей, канцелярські речі та засоби особистої гігієни. Речі прийматимуть до 17 грудня у Броварах на бульварі Незалежності, 2.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на території Національного комплексу "Експоцентр України" ("ВДНГ") готують до відкриття парк розваг "Зимова країна". Він почне приймати відвідувачів з 11 грудня. Під час зимового сезону територію "ВДНГ" перетворять на казкове місто.

Нагадаємо, у першому місяці наступного року буде 12 офіційних вихідних днів. На початку січня на українців чекають два невеликі вікенди по три дні. Неробочими у січні будуть субота, 1 січня, неділя, 2 січня, та понеділок, 3 січня. Потім п'ятниця, 7 січня, субота, 8 січня, та неділя, 9 січня. У четвер, 6 січня, буде скорочений день. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися