Performance November: у столиці проходить цікавий фестиваль

Захід проходитиме 20 та 21 листопада

У Києві на вихідних проходить фестиваль "Performance November", де художники з різних міст країни досліджуватимуть тему, де лежить кордон між перфомансом та театром, приватним та публічним, побутовим і піднесеним. Про це повідомляє "Вечірній Київ", посилаючись на сторінку організаторів у Facebook.

"Тема фестивалю: "Я (не) знаю". Можливо, ми самі собі чужі, відсторонені від себе, подрібнені на тисячі уламків, які вже не можуть з'єднатися у дзеркально правильне відображення", - пишуть організатори.

Захід проходитиме два дні – 20 та 21 листопада, з 15:00 до 20:00. Місце проведення фестивалю – Арт-завод Платформа.

Зазначається, що потрапити на фестиваль "Performance November" можна лише за наявності одного з цих документів:

- ковід-сертифікат (2 вакцини);

- негативний ПЛР-тест, зроблений пізніше, ніж 72 години тому.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на вихідних у столиці відбудуться сезонні ярмарки сільськогосподарські ярмарки, де мешканці зможуть придбати харчові продукти з багатьох регіонів України. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Броварах відкрилася Фабрика Святого Миколая. У мерії Броварів звернулися до всіх небайдужих українців із закликом стати помічниками Святого Миколая. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися