Затори стануть сильнішими: подорожчання проїзду в Києві може паралізувати місто

Подорожчання проїзду у громадському транспорті столиці може ще більше паралізувати місто

Подорожчання проїзду у громадському транспорті української столиці може суттєво знизити його популярність серед городян, що лише посилить пробки у місті та призведе до транспортного колапсу. Про це повідомляється в матеріалі видання "Forbes".

Йдеться про те, що через наплив та різке збільшення кількості автомобілів столиця може бути повністю паралізована вже найближчим часом, у гіршому випадку – це два роки. Якщо проїзд у громадському транспорті подорожчає до 20 гривень, тобто в 2,5 рази, то кияни активніше використовуватимуть особисті автомобілі, що тільки посилить рівень пробок у місті.

Нагадаємо, що раніше у столиці на тлі подорожчання проїзду у громадському транспорті та метро можуть різко зрости ціни на таксі. Про це повідомив голова профспілки таксистів України Василь Попік у ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, таксисти абсолютно не мають впливу на тарифи, за якими возять пасажирів. Він зазначив, що на тлі подорожчання проїзду у громадському транспорті тарифи на таксі також, найімовірніше, можуть підвищити.

Також Попик заявив, що ціни на таксі потребують підвищення, оскільки на сьогодні таксисту в Києві, щоб заробити нормальні гроші, потрібно їздити містом понад 16 годин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

22 листопада 2021, 10:02

Тю. Повысить цену на бензин, автостраховеу и акцизы на автомобили, и никакого "еще большего тспользовпния личного транспорта" не произойдет.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися