Поліція провела 91 тисячу перевірок у транспорті: на Київщині найбільша кількість порушень карантину

Найбільше порушень виявили у Київській області – 216

Правоохоронці з 21 жовтня провели 91 165 перевірок регулярних і нерегулярних пасажирських перевезень міжобласного значення. Про це повідомили у Національній поліції.

Зокрема зверталась увага на наявність у водіїв, пасажирів, екіпажів документів про вакцинацію – сертифіката або негативного результату тесту на коронавірус методом ПЛР чи експрес-тесту на визначення антигену.

Таким чином, на автотранспорті провели 75 179 перевірок, на залізничних вокзалах – 15 181, в аеропортах – 805. За виявленими фактами склали 704 протоколи. Найбільше порушень виявили у Київській області – 216. 

У Черкаській – 83, Полтавській – 67, Сумській – 54, Вінницькій -33. Найменше порушень – у Дніпропетровській і Житомирській — по 21 порушенню.

Як писали "Коментарі", у Києві ситуація із захворюваністю на коронавірус трохи покращилася ніж була минулими тижнями. За словами голови Київської міської державної адміністрації Віталія Кличко, столиця найближчим часом має шанси вийти з "червоної" карантинної зони та перейти у "помаранчеву".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися