У КМДА розповіли, коли Київ вийде із "червоної" зони карантину

У КМДА розповіли, коли варто очікувати на вихід столиці з червоної зони карантину

У Київській міській державній адміністрації розповіли, коли варто очікувати на вихід української столиці з "червоної" зони карантинних обмежень. Про це повідомив голова Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан в ефірі телеканалу "Україна 24".

За словами чиновника, поки що питання послаблення карантинних обмежень на порядку денному не варто, а розглядати його зарано. З кінця жовтня у місті сталося різке зростання захворюваності, а карантин дозволив стабілізувати ситуацію. Він зазначив, що обмежувальних заходів доведеться дотримуватись до березня, а до того часу необхідно долучати людей до вакцинації.

Нагадаємо, що раніше в Києві ситуація із захворюваністю на коронавірус трохи покращилася, ніж була минулого тижня. Про це в ефірі телеканалу "Київ" розповів міський голова столиці Віталій Кличко.

За словами голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Віталія Кличка, столиця найближчим часом має шанси вийти з "червоної" карантинної зони та перейти до "помаранчевої".

"Заповненість лікарень на сьогоднішній день трохи менша, ніж у попередні дні — 58%. 61% зараз заповненість ліжок із киснем. На сьогоднішній день у нас 46 людей померли. Жахливі цифри. Трохи менше, ніж було, але розслаблятися в жодному разі не потрібно", - сказав Кличко.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Киевлянин

23 листопада 2021, 07:22

Я БЫ КАРАНТИН ПРОДЛИЛ ДО 2030 ГОДА,

Жанна

23 листопада 2021, 07:21

досить вже брехні розповсюджувати!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися