Стало відомо, скільки Кличко заробив за жовтень

Мер Києва Віталій Кличко оприлюднив свою зарплату за жовтень

Міський голова української столиці Віталій Кличко оприлюднив свою заробітну плату за жовтень 2021 року та заступників голови Київської міської державної адміністрації. Про це стало відомо із відповіді КМДА на інформаційний запит видання "Українські новини".

Повідомляється, що за жовтень Віталій Кличко заробив 52,7 тисячі гривень, а його заступники отримали зарплату у розмірі від 34 000 до 62 000 гривень. У жовтні меру Києва нарахували 52 734 гривні, які становлять його посадовий оклад. Після отримання звіз податків та зборів у розмірі 10 281 гривню міський голова отримав на руки 42 584 гривні. Премій та надбавок за жовтень Кличко не отримував.

Нагадаємо, що стало відомо, хто може замінити чинного міського голову столиці Віталія Кличка на посади голови Київської міської державної адміністрації. Про це повідомляє видання "РБК-Україна" із посиланням на власні джерела у владі.

Відомо, що згідно з новим законом про столицю, Київська міська рада отримала власний виконком, яким керуватиме Віталій Кличко. Голову КМДА обиратиме президента. У законопроекті чітко прописано, що мер не може обіймати цю посаду.

Також інсайдери у команді президента Зеленського повідомили, що головним претендентом на посаду голови КМДА є міністр розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий Шандурский

23 листопада 2021, 08:10

Зеленский личность дерьмоватая, абсолютно некомпетентный в вопросах государственного строительства и управления , осадок СССР (специалист по кривлянию рожей, даже ,когда просто что-то говорит-сказывается богатый опыт в Кварт-Кале, злопамятный).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися