Ніхто не заступився: у Києві маршрутник принизив пенсіонерку (Відео)

У столиці водій маршрутки викинув пенсійне посвідчення літньої жінки у вікно

У столиці водій маршрутки почав принижувати пенсіонерку, яка попросила його взяти її як пільговика. Інцидент трапився увечері, 19 листопада, близько 21:00, у маршрутці під номером 474, яка йде від метро "Харківська" до Бортничів. Про це повідомили на Telegram-каналі "Київ Зараз".

За словами очевидців, жінка попросила водія про пільговий проїзд, він спочатку промовчав, проте коли жінка зайшла до автобуса та показала пенсійне посвідчення, то різко вихопила його з рук пенсіонерки. Після вимоги віддати документ жінка сказала, що готова заплатити за проїзд, проте водій викинув посвідчення у вікно. Пенсіонерка була змушена вийти на вулицю під дощ та у темряві шукати викинутий документ.

Постраждала пообіцяла наскаржитися на водія-хама. На відео можна побачити, що ніхто з пасажирів за пенсіонерку не заступився.

Нагадаємо, що після новини про подорожчання вартості разового проїзду у міському транспорті української столиці з'явилися чутки про можливе збільшення тарифів на маршрутки Києва. Голова асоціації перевізників Києва та Київської області Ігор Моісеєнко прокоментував можливе подорожчання проїзду до маршрутки.

За його словами, приватні перевізники поки що не порушують питання про підвищення тарифів до 8-10 гривень із нинішньої ціни. Навіть у разі зростання вартості проїзду у комунальному транспорті та метро підвищення тарифів поки що не обговорюється. Також Моісеєнко заявив, що нинішній тариф буде збережено і після Нового року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Джерело: https://t.me/kyiv_n/12960


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися