Зимові канікули у столичних школах: коли почнуться і скільки триватимуть

Названо дату початку зимових канікул у школах

З цього тижня школи у місті Київ знову відчинили свої двері та учні перейшли з дистанційного на очне навчання. Заступник голови Київської міської державної адміністрації Валентин Мондриївський розповів, коли розпочнуться зимові канікули для школярів і чи очікуються якісь зміни, пише пресслужба Київської міської державної.

Мондриївський зазначив, що з понеділка, 22 листопада, у столиці було знову відкрито 423 школи. Це стало можливим через значне зниження захворюваності серед дітей у місті. Крім того, ситуація у столиці загалом стабілізувалася. На цей момент відсторонено від роботи 0,1% від усього викладацького складу. Йдеться про невакцинованих співробітників.

До повернення дітей до очного навчання готувалися ретельно. Для того, щоб школярі знову повернулися за парти, було проведено дезінфекцію та перевірено системи опалення. Станом на 22 листопада не змогли відкритися лише дві школи у Солом'янському районі через проблеми з теплом.

За словами Мондриївського, зимові канікули цього року для дітей розпочнуться вчасно та без змін. Останній навчальний день – 24 грудня. З 25 грудня школярі йдуть на двотижневі канікули.

До школи діти повернуться 10 січня. Зазначається, що продовження зимових канікул не буде.

Нагадаємо, раніше мер столиці повідомляв про те, що 17 листопада Комісія з надзвичайних ситуацій міста ухвалила рішення про те, щоб змінити дистанційне навчання на очне для всіх класів. Таким чином діти повернулися за парти вже 22 листопада. Докладніше читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у КМДА розповіли, коли Київ вийде із "червоної" зони карантину. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися