Натовпи збираються з 8 ранку: у Києві відбудеться мітинг антивакцинаторів

У центральній частині української столиці антивакцинатори влаштовують масовий мітинг

У центральній частині української столиці сьогодні відбудеться масовий мітинг противників вакцинації від коронавірусу, юрби антивакцинаторів збираються біля станцій метро з восьмої ранку. Про це з місця подій повідомляє видання "Головком".

Відомо, що в центрі столиці о 10-й ранку планується початок мітингу антивакцинаторів. Вже з восьмої години вони збиралися натовпом біля центральних станцій метрополітену. На вулиці Інститутській помітили безліч поліцейських та бійців Національної гвардії у повній амуніції.

У центрі Києва тимчасово обмежать рух транспортних засобів через масові заходи. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Києва. Перекриття руху діятиме з 10:30 до 17:00 на вулиці Михайла Грушевського, Європейській площі, Хрещатику, бульварі Шевченка та вулиці Володимирській. Варто враховувати цей факт при плануванні маршрутів.

Нагадаємо, що столична влада планує в 2022 році провести капітальний ремонт головної вулиці міста - Хрещатика, який коштуватиме майже мільярд гривень. Про це повідомив міський голова Києва Віталій Кличко в інтерв'ю "Радіо Свобода".

За його словами, на Хрещатику поміняють тротуари, перекладуть усі труби, системи, зроблять гідроізоляцію. Великий проект із капітального ремонту вулиці заплановано на наступний рік. Також мер Києва розповів, що у 2022 році також планується ремонт вулиці Богдана Хмельницького, який робитимуть за прикладом ремонту вулиць Золотоворітська та Івана Франка.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Правдоруб

24 листопада 2021, 20:48

МОЛОДЦЫ!!! Поддерживаю их 100% А то устроили геноцид украинского народа!!!

николай

24 листопада 2021, 11:46

Не нужно их вакцинировать и лечить если заболеют -чем больше придурков вымрет тем лучше

Юрий

24 листопада 2021, 08:53

Алекс, Что вы. Это свидетели-почитатели "святого" Петра Порошенка.

Алекс

24 листопада 2021, 08:11

Хронические идиоты. Хотя в Украине их и так аж 73%

пацієнт

24 листопада 2021, 08:05

інтересно , скільки путін та його шавки в Україні платять тим провокаторам ? Поставити їм у паспорти відмітки, що вони проти вакцинування та не лікувати їх у випадку захворювання ! Природний відбір повинен працювати, щоб на генетичному рівні придурків в Україні було меньше !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися