У КМДА розповіли про тарифи на опалення взимку

У Київраді розповіли про тарифи на опалювальний сезон 2021-2022 років

У Київській міській раді розповіли про тарифи на опалювальний сезон 2021-2022 років. Опалювальний сезон має пройти без перебоїв, а у столичній владі обіцяє незмінні тарифи на тепло. Про це повідомили у прес-службі Київради.

Відомо, що тарифи на тепло не зростатимуть, а енергоносії поставлятимуться киянам надійно та безперебійно. Влада докапіталізувала підприємства за рахунок інших напрямів, щоб утримати тарифи та спокійно пройти опалювальний сезон.

Нагадаємо, що раніше у столиці на тлі подорожчання проїзду у громадському транспорті та метро можуть різко зрости ціни на таксі. Про це повідомив голова профспілки таксистів України Василь Попік у ефірі телеканалу "Україна 24".

За його словами, таксисти абсолютно не мають впливу на тарифи, за якими возять пасажирів. Він зазначив, що на тлі подорожчання проїзду у громадському транспорті тарифи на таксі також, найімовірніше, можуть підвищити.

Також Попик заявив, що ціни на таксі потребують підвищення, оскільки на сьогодні таксисту в Києві, щоб заробити нормальні гроші, потрібно їздити містом понад 16 годин.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися