У Києві на вихідних відбудуться сезонні ярмарки: адреси

На ярмарках передбачено продаж сільськогосподарської продукції

На вихідних у столиці традиційно відбудуться сезонні сільськогосподарські ярмарки, де мешканці зможуть придбати продукти харчування практично з кожного регіону України. Про це повідомляє прес-служба Київської міської державної адміністрації, посилаючись на Департамент індустрії та розвитку підприємництва.

Зазначимо, що на сільськогосподарських ярмарках, які регулярно проводяться у столиці, можна придбати свіжі фрукти, овочі, сухофрукти, мед, хліб, горіхи, солодощі, крупи та багато іншого.

У суботу та неділю сільськогосподарські ярмарки відбудуться в Оболонському, Печерському, Дніпровському та Шевченківському районах столиці.

Повний список адрес, де 27 та 28 листопада у столиці пройдуть сезонні ярмарки:

picture

До речі, щосереди по вулиці Велика Васильківська (у межах вулиць Єжи Гедройця та Ковпака) у Печерському районі проходять сезонні сільськогосподарські ярмарки. Щочетверга — на вулиці Генерала Алмазова, 6-8, щоп'ятниці — на Виноградному провулку.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у столиці змінилися ціни на їжу. Журналісти видання порівняли, як за місяць змінилася вартість різних продуктів. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що депутат Микола Тищенко зізнався журналістам, де за якими цінами купує на ринку продукти. Однак на тому самому ринку заявили, що таких цін немає вже багато років. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися