На Оболоні кияни скаржаться на торгівельні точки (ФОТО)

Мешканці Києва мають багато нарікань на МАФи

В Оболонському районі Києва власники малих архітектурних споруд (МАФів) незаконно підключились до електромережі. Про це місцеві мешканці поскаржилися депутату Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, зі скаргами звернулися мешканці одного з будинків на Оболонському проспекті. Кияни підозрюють, власники торгових точок та нелегального казино незаконно підключились до електромережі, яка проходить через підвал будинку №49.

Під час виїзної наради з громадою депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин та голова Оболонської райдержадміністрації Кирило Фесик також дізналися, що кияни обурені засиллям МАФів біля будинку. У цих торгових точках покупають алкоголь, який розпивають біля під'їздів та "влаштовують тут і туалет". Місцевим мешканцям Трубіцин пообіцяв виправити ситуацію зверненням у відповідні інстанції та до поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Оболонському районі Києва прибрали стихійне звалище сміття поруч з навчальним закладом. Стихійне звалище було поблизу території школи №8 на вулиці Вишгородській. 

Нагадаємо, що у Києві та Київській області викрили спробу незаконної приватизації гідротехнічних споруд та землі на березі Дніпра. Приватизувати намагалися дванадцять ділянок у прибережній зоні. Вартість майна оцінюють у понад чотири мільярди гривень.

Читайте також, що у Києві зайнялися зруйнованими будівлями у парку "Нивки".





Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися