У Києві зайнялися зруйнованими будівлями у парку "Нивки" (ФОТО)

Споруди занедбані та небезпечні

У Шевченківському районі Києва на території парку "Нивки" дві будівлі знаходяться у дуже занедбаному стані. Про це розповів депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, одна з таких споруд — "Зелений театр" на території парку "Нивки". Цей культурний заклад відкрили у 1970-х роках минулого століття і він користувався неабиякою популярністю. Зараз будівля більше нагадує сюжет із фільмів жахів, зазначив депутат Київської міської ради. Споруда дуже занедбана, а її балансоутримувач "не горить бажанням щось змінювати на краще", каже Трубіцин.

Ще одна напівзруйнована будівля у парку "Нивки" розташована біля дитячого майданчику. Окрім неестетичного вигляду, споруда наражає на небезпеку киян, наголосив депутат Київради. Трубіцин планує навести лад стосовно цих двох споруд. До цього він долучив столичних комунальників та направив депутатські звернення до Департаменту земельних ресурсів Київської міської державної адміністрації. У запиті він хоче отримати відповідь про стан документів на земельні ділянки та на експлуатацію та обслуговування споруд.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. На усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були квиткові каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

Нагадаємо, на столичній Оболоні почали відновлювати природне річище річки Почайна. З днища та з берегів вже частково підняли бетонні блоки. Під час розчищення річки Почайна проведуть археологічну розвідку. Подробиці — у нашому матеріалі.

Читайте також, як у Дарницькому районі Києва на берегу водойми на Позняках провели демонтаж незаконних споруд.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися