Кияни обурені жахливим станом парку "Нивки" (ФОТО)

Позитивного настрою перебування тут не додає

Мешканці Києва занепокоєні тим, що парк "Нивки" у Шевченківському районі столиці роками перебуває у вкрай занедбаному стані. Про звернення киян розповів депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, на усій території парку "Нивки" розбиті доріжки, якими неможливо ходити. Окрім того, у будівлі, де раніше були білетні каси, зараз оселилися безхатченки, а навкруги купи сміття та різних відходів.

"Крім цього, територія парку "Нивки" стала фактично парковкою для старих автомобілів. Господарі цього заліза на колесах просто кинули його напризволяще саме тут. Усе це схоже на якусь парковку покинутих автівок. Але ж так не має бути у парку, де відпочивають містяни!" — написав Трубіцин у своєму Facebook.

Знаходитися у парку "Нивки" неприємно, додав депутат після власної інспекції. "До того ж біля входу до парку розміщена споруда з написом "Національна лотерея". Місцеві мешканці запевняють, що тут відбуваються незаконні азартні ігри", — повідомив Трубіцин.

Він звернувся до начальника Головного управління поліції Києва Івана Вигівського, а також до начальника Управління патрульної поліції столиці Юрія Зозулі, щоб правоохоронці навели лад у питанні незаконних азартних ігор, якщо цей факт підтвердиться. Трубіцин також звернувся до профільних Департаментів Київської міської державної адміністрації, щоб столична влада навела лад у парку "Нивки".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області створили цікавий екскурсійний маршрут вихідного дня з основними романтичними локаціями у Білій Церкві. Туристичний маршрут має чотири зупинки у неймовірно привабливих та романтичних восени місцях. Під час відпочинку на цих локаціях можна зробити мальовничі фото та провести незабутній час з родиною.

Нагадаємо, у Київській області в рамках патріотичного проєкту створили екскурсійний маршрут під назвою "Стежками Миколи Пимоненка". Туристичний маршрут має п’ять зупинок, а розпочинається з Боярського краєзнавчого музею. Подробиці дізнавайтесь у нашому матеріалі.

Читайте також, що Київ посів перше місце у рейтингу Forbes з легкості ведення бізнесу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися