На Позняках знесли незаконні халабуду та кафе (ФОТО)

З берегів водойми прибрали нелегальні споруди

У Дарницькому районі Києва на берегу водойми провели демонтаж незаконних споруд. Про це повідомив депутат Київської міської ради Владислав Трубіцин, передають "Коментарі".

За його словами, на проспекті Петра Григоренка незаконно знаходились господарчий двір, літній майданчик та кафе. У споруді проживали й співробітники сумнівного комплексу відпочинку. На території закладу були обладнані спальні місця.

Територію поблизу водойми звільняли працівники комунального підприємства "Київблагоустрій". Споруди прибрали за допомогою важкої техніки, оскільки дозвільних документів на роботу у закладу не було.

"Можливо хтось і ходив сюди відпочивати, але місце для цього сумнівне. Тепер місцеві мешканці зможуть повною мірою насолоджуватися краєвидами на березі водойми, а не дивитися на незаконну халабуду, яка ніяк не прикрашала пейзажі", — зазначив Трубіцин.

Депутат Київради оприлюднив світлини з місця зачистки та попередив інших нелегальних бізнесменів: або готувати документи, або — до демонтажу.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві місцеві мешканці виступають проти знесення Деміївського ринку заради зведення чергового житлового комплексу. Про це йдеться у відповідній петиції до столичної влади. Автор петиції наголосив, що ринок Деміївський має попит серед мешканців Голосіївського та прилеглого Печерського району Києва. Особливо часто тут роблять покупки пенсіонери та малозабезпечені кияни.

Нагадаємо, у Києві орендарі магазинів у торговельному центрі "Полярний" вимушені пакувати валізи та звільнити приміщення через те, що тут планується забудова багатоповерхівками.

Читайте також, як у Києві зачищають від стихійної торгівлі Дарницький ринок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися