У Києві тисячі людей залишаться без світла: список адрес

У столиці 26 листопада заплановано масові відключення електроенергії за низкою адрес

В українській столиці 26 листопада очікуються масові відключення електропостачання за низкою адрес — без світла сидітимуть тисячі людей. Причиною стало проведення планових робіт та капітального ремонту на мережах. Про це повідомили на офіційному сайті компанії ДПЕК "Київські електромережі".

Відомо, що без електроенергії сидітимуть мешканці житлових будинків, офіси та інші установи. Під відключення потраплять різні райони столиці. Повний список адрес відключення світла в Києві на 26 листопада можна переглянути за посиланням .

Нагадаємо, що в столиці через енергетичну кризу можуть статися віялові відключення електроенергії через зупинку постачання вугілля на Трипільську ТЕС, яка живить місто. Про це стало відомо з даних міністерства енергетики та вугільної промисловості України.

Відомо, що в період з 1 листопада Трипільська ТЕС, яка забезпечує столицю світлом, отримала лише 0,3 тисячі тонн вугілля, хоча за три дні обробила 8,8 тисячі тонн. За останній місяць станція скоротила запас на 30%.

Останнім часом ТЕС працюватиме на мінімально допустимому рівні, уникаючи повної зупинки. Запаси на складах станції становлять 28,33 тисячі тонн за мінімально гарантованого рівня 48,9 тисячі тонн.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Вы дебилы

26 листопада 2021, 02:47

И где список? Суки!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися