Голосіївська площа Києва зміниться до невпізнання (Фото)

У столиці планують облаштувати новий публічний простір на Голосіївській площі

У Голосіївському районі української столиці біля станції метрополітену "Голосіївська" планують облаштувати новий громадський простір на однойменній площі. Про це повідомили на Facebook-сторінці компанії "A-Development".

Відомо, що Голосіївську площу хочуть перетворити на публічний простір із транзитної зони. На сьогоднішній день вже було проведено реконструкцію холу Довженка-центру. Реконструкцію площі буде проведено в межах ревіталізації території навколо площі.

Нагадаємо, що у столиці планують провести капітальний ремонт Голосіївського парку імені Максима Рильського в однойменному районі. Роботи розпочнуть уже у середині вересня 2021 року. Про це повідомили у прес-службі Київської міської ради.

Проект капітального ремонту передбачає чотири етапи робіт, перший із яких розпочнеться вже у вересні, а закінчиться у жовтні. У парку облаштують центральні доріжки та зроблять їх зручними для маломобільних людей, ґрунтові доріжки хочуть покрити природним матеріалом відсіванням.

Також у парку облаштують громадський туалет та кімнату матері та дитини. На всій території проведуть озеленення. Після капітального ремонту у парку створять скейт-зону та Урбан-парк із силовими тренажерами, футбольними та баскетбольними полями. Очікувана вартість робіт становитиме 18,8 мільйона гривень.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Fedison Меблі Loft

8 березня 2023, 12:02

Наша компанія надає монтажні та демонтажні послуги для зовнішніх територій та внутрішніх приміщень житлового і не житлового призначення, а також надає послуги з облаштування благоустрію та громадського простору. Стосовно деталей звертайтесь, будемо раді надати вам консультацію). Також долучайтесь до наших офіційних сторінок у Фейсбуці та Інстаграмі. 1)https://fedison.com.ua/ 2)https://www.facebook.com/FedisonМеблі-Loft-107152368691905 3)https://www.instagram.com/_fedison_loft_/

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися