Киян попереджають про зміну маршрутів кількох тролейбусів

Маршрут буде змінено з 1:30 до 4:30

У ніч на 26 листопада у столиці буде змінено маршрути тролейбусів №92Н, 93Н, 94Н. Про це попереджають у Telegram-каналі комунального підприємства "Київпастранс".

Так, з 1:30 до 4:30 рух тролейбусів № 92Н, 93Н, 94Н у Києві буде організовано так:

Маршрут № 92Н

Від просп. Свободи на вул. І. Виговського за чинним маршрутом, далі – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Ю. Іллєнко – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп. Повітрофлотський, далі за чинним маршрутом.

Маршрути №№ 93Н, 94Н

Відповідно до вул. Чорнобильській та просп. Леся Курбаса до просп. Перемоги наявними маршрутами, далі – вул. Д. Щербаківського – вул. Стеценка – вул. Академіка Щусєва – вул. Ю. Іллєнко – вул. Січових Стрільців – вул. В. Чорновола – просп. Перемоги, далі за маршрутами, що діють.

Повідомляється, що зміна роботи транспорту відбудеться через ремонт мережі тролейбуса на перетині проспекту Перемоги – вул. В. Гетьмана – вул. О. Довженка.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що на Київщині оновлюють дорогу регіонального значення Північно-східний обхід Києва. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у Києві відремонтують вулицю Стеценка. Тендер виграла турецька компанія "Онур Конструкціон Інтернешнл", яка запропонувала ремонт за 2,5 млрд гривень. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://t.me/kyivpasstrans


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися