На Київщині ремонтують Північно-східний обхід Києва

Що зараз роблять на ділянці траси

У Київській області оновлюють дорогу регіонального значення Північно-східний обхід Києва. Про це з посиланням на Службу автомобільних доріг в регіоні розповів голова Київської обласної державної адміністрації (ОДА) Василь Володін, передають "Коментарі".

За його словами, цього року планують відремонтувати понад дванадцять кілометрів автомобільного шляху Північно-східний обхід Києва. Ремонтні роботи тривають Бориспільському районі. Загалом ця траса має протяжність 26,4 кілометри. Дорога сполучає дві міжнародні траси "Київ — Чернігів — Нові Яриловичі" та "Київ — Харків — Довжанський".

Тиждень тому у Службі автомобільних доріг в Київському регіоні звітували про завершення ремонту на кількох ділянках Північно-східного обходу Києва протяжністю шість кілометрів. Тоді дорожники готувалися до нанесення розмітки на оновленій трасі та встановлення дорожніх знаків.

Зараз на дорозі влаштовують фінішний шар асфальту на проїзній частині та з’їздах, повідомив голова Київської ОДА Василь Володін. Ремонтують Північно-східний обхід Києва в рамках національної програми "Велике будівництво". 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у столиці планували відкрити автомобільне сполучення на Подільському мосту до кінця року. Проте мер Києва Віталій Кличко назвав нову дату відкриття Подільського мосту. Очільник столиці повідомив, що автомобільне сполучення на шляхопроводі відкриють у наступному році. За його словами, один зі з’їздів з Подільського мосту буде готовий лише навесні. Перший з’їзд з Подільського мосту мають відкрити на Русанівських садах.

Нагадаємо, у Києві відкрили Respublika Park — один з найбільших торгових центрів в Європі, який знаходиться на Великій окружній дорозі. На масштаби споруди можна подивитись з висоти пташиного польоту. Торговельно-розважальний центр Respublika Park відкрився у Києві на Теремках. Його загальна площа складає 300 тисяч квадратних метрів, з яких 135 тисяч квадратних метрів призначена під оренду.

Дивіться також відео, як у Києві виглядає Велика окружна дорога після ремонту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися