Загроза вторгнення Росії: у Києві опублікували список бомбосховищ (Карта)

У столиці нагадали список бомбосховищ районами міста на випадок війни

Через постійні відомості та публікації про можливу загрозу повномасштабного російського вторгнення в Україну в Києві нагадали про список укриттів та бомбосховищ. Про це повідомив начальник комунального підприємства "Київський метрополітен" Віктор Брагінський на своїй сторінці у Facebook.

За його словами, західні партнери постійно надають інформацію про зосередження російських військ, що викликає занепокоєння кожного. Люди постійно запитують про можливість укриття у метрополітені на випадок війни, він зазначив, що всі станції підземки можуть використовуватись для укриття населення у разі потреби.

Чиновник нагадав, що місто розробило карту об'єктів укриття населення у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного та військового характеру. Повний список притулків по районах столиці можна переглянути за посиланням .

Нагадаємо, що у Києві оголосили підозру у знищенні бомбосховища у Печерському районі столиці екс-директору державної наукової установи.

За даними слідства, протягом 2015-2016 років через будівництво, яке проводило приватне підприємство, було знищено захисну споруду на вулиці Лютеранській. Екс-чиновник наукової установи неналежним чином виконував свої обов'язки директора зі збереження майна, яке перебуває на балансі "Українського науково-дослідного інституту цукрової промисловості", вважають у столичній прокуратурі. Через знищено бомбосховище у Печерському районі Києва та порушено систему захисту цивільного населення.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Александр

26 листопада 2021, 14:13

В моем районе все бомбоубежища почему-то стали частной собственностью. А нам, простым смертным, предлагают прятаться в цокольных этажах жилых домов (подвалы, где и были, тоже сплыли) и в подземных переходах. Т.е. с 2014 года никто не подумал, что нужно как-то вернуть в государственную собственность незаконно "приватизированные" объекты гражданской обороны?

Софія

26 листопада 2021, 12:34

Та то фігня. Брєд. Мешкаю в одному з цих будинків - ніяких сховищ в нас нема.

Виктор

26 листопада 2021, 07:37

так где же бомбоубежища? тут список суши-баров-рестаранов-школ-домов ?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися