Перший рівень небезпеки: у Києві оголосили штормове попередження

У столиці 26-27 листопада очікуються сильні пориви вітру, оголошено штормове попередження

Мешканців української столиці попередили про сильне погіршення погодних умов упродовж 26 та 27 листопада, оголошено перший рівень небезпеки. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації на підставі даних Українського гідрометцентру.

Відомо, що 26 та 27 листопада у Києві очікуються сильні пориви вітру, які сягатимуть 15-20 метрів за секунду. Жителям міста рекомендують щільно закрити всі вікна, триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередач та дерев, у разі сильного вітру ховатися у найближчому приміщенні чи природному укритті, а також не паркуватись біля великих дерев, зокрема тополь.

Нагадаємо, що в українській столиці вже на початку грудня очікуються морози та хуртовини, синоптики дали свій прогноз на найближчий час. Про це стало відомо з даних, опублікованих на синоптичному порталі "Ventusky".

Відомо, що до 6 грудня у столиці очікується мінлива погода з дощами, в окремі дні буде аномально тепло, проте відлига триватиме недовго, адже вже 6 числа у Києві похолодає. Вночі 6 грудня місто накриють хуртовини та мороз, вдень температура підніметься до нуля градусів, проте вночі опуститься до двох градусів нижче за нуль. У наступні дні очікується справжня зима, 7 грудня у місті будуть мінусові температури вдень, а вночі — до -5 градусів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



    Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


    Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
    Поділитися