У Києві проходить ярмарок: змінено рух громадського транспорту

Мешканців Києва попереджають про тимчасові незручності

У столиці тимчасово змінено рух автобуса №7 (Залізничний вокзал "Центральний" - пл. Львівська). Про це повідомляється в Telegram-каналі комунального підприємства "Київпастранс".

Причиною тимчасових змін став сезонний сільськогосподарський ярмарок, який сьогодні, 26 листопада, проводиться у Шевченківському районі столиці.

Таким чином, сьогодні рух автобусів №7 організовано за маршрутом Залізничний вокзал – вул. Бульварно-Кудрявська.

До речі, сьогодні сільськогосподарські ярмарки проводять у кожному районі Києва. На них городяни можуть придбати свіжі фрукти, овочі, сухофрукти, мед, хліб, горіхи, солодощі, крупи та багато іншого.

Список адрес, за якими 26 листопада проводяться сільськогосподарські ярмарки у Києві.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у вихідні, 27 та 28 листопада, у столиці традиційно пройдуть сезонні сільськогосподарські ярмарки, де жителі зможуть придбати харчові продукти практично з кожного регіону України. Ознайомитись з повним списком адрес ви зможете у нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що з Києва за новим зимовим графіком із середини грудня курсуватимуть дванадцять пар швидкісних поїздів. Серед найбільш прискорених поїздів маршрут №13/14 "Київ – Солотвино – Київ". Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.

Джерело: https://t.me/kyivpasstrans


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися