Вперше за 40 років: на Київщині зробили капремонт на стадіоні (ФОТО)

Востаннє об'єкт ремонтували у 1980-х роках

У місті Сквира, що у Білоцерківському районі Київської області, завершили капітальний ремонт на стадіоні "Колос" імені Почесного працівника фізичної культури та спорту України Л. X. Шварцбурга. Про це повідомляє пресслужба Київської обласної державної адміністрації.

Голова КМДА Василь Володін зазначив, що стадіон ввели в експлуатацію у 1953 році. 1980-х на ньому провели ремонт, і з того часу об'єкт більше жодного разу не ремонтували. За стільки років локацію застаріла і потребувала оновлення. Цього року ситуацію кардинально змінили та в рамках президентської програми зробили "Колос" сучасним.

picture

У ході капітального ремонту було проведено земляні роботи, встановлення трибун, монтаж мереж поливу, а також влаштування баскетбольного майданчика, бігових доріжок та рулонного газону.

Також Володін наголосив, що роботи проводились у рамках програми Президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво". Загалом капітальний ремонт стадіону "Колос" коштував 5,1 млн гривень.

picture

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Славутичі закінчують реконструкцію басейну з урахуванням потреб людей з інвалідністю. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що столичній владі пропонують провести декомунізацію статуї "Батьківщина-Мати", розташованої на Печерських пагорбах. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися