На Троєщині зафарбували десятки графіті з рекламою наркотиків (ФОТО)

Акцію присвятили здоровому способу життя

У Києві на території житлового масиву Вигурівщина-Троєщина відбувся флешмоб, під час якого учасники зафарбували рекламу наркотиків. Про це повідомили у Деснянській районній державній адміністрації, передають "Коментарі".

Небайдужі кияни озброїлись балончиками та замалювали близько сорока графіті, які рекламували канали продажу наркотиків. Таким чином на Троєщині пропагандують здоровий спосіб життя. Учасники акції ліквідували незаконні рекламні написи каналів з продажу наркотиків на фасадах будинків та малих архітектурних спорудах.

Флешмобом цікавились перехожі. Деякі з них доєдналися до активістів та зачищали Троєщину від небезпечної для дітей та молоді реклами. Разом з учасниками акції працювали поліцейські. Організатори заходу зазначили, що наркотики рекламують замаскованими дописами не тільки на будівлях, а й на зупинках громадського транспорту та на парканах.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що київські митники вилучили партію електронних сигарет та цукерок, які містили наркотичні речовини. Наркотики у міжнародному поштовому відправленні унюхав службовий собака Харді. Посилка прямувала з американського штату Флорида до Одеси. У відправленні знайшли 54 упаковки картриджів з маслянистою рідиною для електронних сигарет та 27 упаковок жувальних цукерок.

Нагадаємо, працівники Київської митниці також вилучили партію психотропів російського виробництва. Заборонений препарат, вироблений в Росії, пересилали до Маріуполя у відправленні з Казахстану. Українські митні експерти виявили у складі препарату "Редуксин" психотропну речовину "Сибутрамін". Загалом з міжнародного відправлення вилучили 600 капсул препарату.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися