Київські митники вилучили партію російських психотропів (ФОТО)

Препарат заборонений для міжнародного пересилання в Україні

Працівники Київської митниці вилучили партію психотропів російського виробництва. Про це розповіли у відомстві, передають "Коментарі".

Заборонений препарат намагалися переслати у міжнародному поштовому відправленні. За даними Київської митниці, психотропи, вироблені в Росії, пересилали до Маріуполя у відправленні з Нур-Султана (Казахстан).

Українські митні експерти виявили у складі препарату "Редуксин" психотропну речовину "Сибутрамін". Обіг таких ліків в Україні обмежено. Дані ліки позиціюють як засіб для схуднення, але препарату немає в державному реєстрі лікарських засобів України, додали у столичній митниці. Загалом з міжнародного відправлення київські митники вилучили 600 капсул препарату "Редуксин" і склали протокол за порушення митного законодавства України.


Нагадаємо, у міжнародному аеропорту "Бориспіль" у двох жінок, які поверталися з відпочинку, виявили заборонені речовини. Українські туристки прилетіли з Єгипту. З туристичної поїздки вони прихопили з собою понад півтисячі пігулок і сиропи з прекурсорами. Заборонені речовини у жінок виявили під час перевірки багажу.

Київські митники також вилучили товари військового призначення, які намагалися вислати з України поштою. Незаконну схему пересилання в міжнародних експрес-відправленнях складових частин трансмісії броньованих транспортних засобів організував порушник митних правил "зі стажем". Окрім того, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники митної служби вилучили понад 40 кілограмів срібних прикрас з Індії

Портал "Коментарі" також повідомляв, що на складі Київської митниці з поштового відправлення вилучили 30 старовинних монет, які під виглядом значків прямували з Маріуполя до Ізраїлю.

Читайте також, як київські митники вилучили елітний спортивний автомобіль і рекордну партію бурштину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися