Українки привезли у Бориспіль понад півтисячі пігулок із прекурсорами

Подробиці розповіли в Київській митниці

У міжнародному аеропорту "Бориспіль" у двох жінок, які поверталися з відпочинку, виявили заборонені речовини. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на пресслужбу Київської митниці.

Українські туристки прилетіли з Єгипту. З туристичної поїздки вони прихопили з собою понад півтисячі пігулок і сиропи з прекурсорами. Заборонені речовини у жінок виявили під час перевірки багажу в аеропорту "Бориспіль".

Київські митники знайшли в багажі та ручній поклажі туристок 540 таблеток і чотири флакони сиропів, які містять псевдоефедрин. Митники пояснили, що псевдоефедрин належать до прекурсорів, обіг яких обмежено і стосовно яких встановлюються заходи контролю. Лікарські препарати у жінок вилучили. На порушниць митних правил склали адміністративні протоколи.

Київські митники також вилучили товари військового призначення, які намагалися вислати з України поштою. Незаконну схему пересилання в міжнародних експрес-відправленнях складових частин трансмісії броньованих транспортних засобів організував порушник митних правил "зі стажем".

Нагадаємо, в міжнародному аеропорту "Бориспіль" співробітники митної служби вилучили понад 40 кілограмів срібних прикрас з Індії. 38-річний чоловік привіз рейсом із Делі дві валізи, в яких під час перевірки виявили срібні кільця, сережки, намиста, підвіски, браслети та статуетки.

Раніше в міжнародному аеропорту "Бориспіль" іноземець намагався вивезти з України старовинний самовар.

Портал "Коментарі" також повідомляв, що на складі Київської митниці з поштового відправлення вилучили 30 старовинних монет, які під виглядом значків прямували з Маріуполя до Ізраїлю.

Читайте також, як київські митники вилучили елітний спортивний автомобіль і рекордну партію бурштину .



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися