У Києві змінили маршрути кількох автобусів

Городян попереджають про тимчасові зміни у роботі транспорту

У столиці відбулися зміни у роботі громадського транспорту. Було тимчасово перероблено маршрут одразу кількох міських автобусів - №87, №95 та №108. Про це повідомляє пресслужба Київпастрансу у своєму Telegram-каналі.

Так, сьогодні, 29 листопада, автобусів №87 (вул. Митрополита Андрія Шептицького – ст. м. Осокорки) організовано по вул. Тичини.

Рух автобусів №95 (ж/м Микільська Слобідка — станція Лівий Берег) організовано проспектом Павла Тичини, вул. Амвросія Бучми, без заїзду по вул. Березняківська.

Рух автобусів №108 (вул. Митрополита Андрія Шептицького — ст. м. Харківська) організовано Дніпровською Набережною.

Зазначається, що причиною тимчасових змін у роботі столичних автобусів є проведення дорожніх робіт на вулиці Шумського, Березняківській.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що у Києві оштрафували гонщика та нагадали про обмеження швидкості. Патрульні склали на водія BMW адміністративний протокол. За перевищення швидкості водій має сплатити штраф у 1700 гривень. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що у вагонах поїзда маршрутом "Київ — Відень" прикордонники виявили контрабандні сигарети. Під умивальниками за декоративною обшивкою знайшли майже 2,4 тисячі пачок безакцизних тютюнових виробів різних торгових марок. Контрабанду вилучили. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.


Джерело: https://t.me/kyivpasstrans


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися