У Києві оштрафували гонщика та нагадали про обмеження швидкості

Патрульні столиці контролюють дотримання швидкісного режиму

У Києві правоохоронці контролюють дотримання водіями швидкісного режиму приладами TruCam. Про обмеження швидкості у столиці нагадали в Патрульній поліції Києва, передають "Коментарі".

Днями столичні патрульні оштрафували водія іномарки за порушення швидкісного режиму у Києві. Інцидент стався на Київському шосе. Автомобіль BMW рухався зі швидкістю 178 кілометри на годину при дозволеній швидкості руху на цій ділянці дороги 50 кілометри на годину. Патрульні склали на керманича BMW адміністративний протокол. За перевищення швидкості водій має сплатити штраф у 1700 гривень.

У Патрульній поліції Києва нагадали, що з 1 листопада до 1 квітня максимально дозволена швидкість руху шляхами столиці — 50 кілометри на годину, окрім ділянок, де дозволена швидкість є нижчою. Таке рішення ухвалила Київська міська рада. Правоохоронці зазначили, що з початку року за порушення швидкісного режиму оштрафували понад 13,7 тисячі водіїв.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві обмежили рух транспорту на вулиці Юрія Шумського. Тут розпочали капітальний ремонт, який планують закінчити до 20 грудня. 

Нагадаємо, у Києві до грудня обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочали середній ремонт дороги. Дорожнє покриття відремонтують на Гостомельському шосе до межі Києва. Окрім того, у Києві через ремонтні роботи частково обмежили рух транспорту на частині Броварського проспекту. Дорожники оновлюють деформаційні шви. Працюватимуть у напрямку мосту Метро до 10 грудня.

Читайте також, що у Київській області заради будівництва Великої окружної дороги планують знищити ліс та екосистему місцевих громад.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися