У поїзді "Київ — Відень" знайшли контрабанду (ФОТО)

Що виявили українські прикордонники

У вагонах потяга за маршрутом "Київ — Відень" прикордонники знайшли контрабандні сигарети. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Державну прикордонну службу України.

За даними відомства, прикордонники Чопського загону виявили чималу партію безакцизних тютюнових виробів. Сигарети були приховані у пасажирському потягу, що прямував до Угорщини. Контрабанду знайшли вночі під час прикордонного контролю у залізничному пункті пропуску "Чоп (Дружба)".

Під час перевірки потяга "Київ – Відень" прикордонники у декількох купе виявили схованки з сигаретами. Під умивальниками за декоративною обшивкою знайшли майже 2,4 тисячі пачок безакцизних тютюнових виробів різних торговельних марок. Контрабанду вилучили. Вартість нелегального товару ще не встановлена.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Київської області намагалися ввезти обладнання підсанкційного підприємства. Електротехнічне обладнання було вироблено в Росії. На цього російського виробника в Україні накладені санкції.

Нагадаємо, працівники Київської митниці вилучили комплектуючі для військової авіації, які намагалися переправити за кордон. Схему викрили контррозвідники СБУ. Канал контрабанди організували двоє мешканців Дніпропетровської області. Чоловіки закупали в Україні авіаційні агрегати та комплектуючі до військової техніки, щоб продавати їх у країнах близького закордоння.

Дивіться також відео, як  міжнародного аеропорту "Бориспіль" відправили до Німеччини конфісковані елітні автомобілі Lamborghini та Rolls Royce загальною вартістю понад мільйон євро. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися