Погода у Києві на тиждень: синоптики розповіли, чи чекати снігу

Прогноз погоди на 29 листопада - 3 грудня

Новий робочий тиждень у столиці розпочався із теплої, але дощової погоди. Синоптики розповіли, чи найближчими днями прийде на зміну дощу довгоочікуваний сніг.

За даними сайту Укргідрометцентр, цього тижня у столиці та Київській області снігу не буде. Натомість будуть різкі перепади температури та на дощ протягом кількох днів.

Сьогодні, 29 листопада, у Києві упродовж усього дня очікується дощова погода. Температура повітря складе 7...9 градусів. На ніч стовпчик термометра опуститься до 6. В області в цей день також очікується дощ і температура повітря до 10. На ніч — до 4.. 6 градусів.

У вівторок очікується похолодання. У столиці максимальна температура повітря вдень очікується до 1-го градуса. Вночі – від -1 до 1 градуса. Без опадів. На Київщині погода буде аналогічною.

Першого зимового дня у Києві також прогнозують суху погоду. Температура повітря як вдень, так і вночі, очікується до 1 градуса. На Київщині 1 грудня також пройде без опадів, з температурою повітря до 1 градуса.

У четвер, 2 грудня, у столиці та в області різко потеплішає. Вдень стовпчик термометра покаже до 8 градусів. Вночі — до градусів вище 0. Вдень буде триматися хмарна погода.

На завершення робочого тижня у столиці та області знову пройдуть дощі. Згідно з прогнозом синоптиків, 3 грудня у Києві та Київській області очікується дощова погода протягом усього дня. Температура повітря — до 8 градусів вдень та до 4 градусів вночі.

Нагадаємо, раніше сайт "Коментарі. Київ" інформував читачів про те, що синоптики розповіли, чи варто очікувати жителям столиці у новорічну ніч снігу, хуртовин і морозів чи погода буде. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі.

Також видання повідомляло про те, що 29 листопада у Києві та Київській області оголошено штормове попередження, очікуються пориви вітру, які сягатимуть 15-20 метрів за секунду. Киянам та гостям столиці радять триматися якнайдалі від рекламних щитів, ліній електропередач та дерев. Докладніше про це читайте у матеріалі на нашому сайті.
Джерело: https://meteo.gov.ua/ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися