У Зеленського прокоментували можливе призначення Тищенка головою КМДА

У партії "Слуга народу" прокоментували можливе призначення нардепа Тищенка на посаду голови КМДА

У президентській фракції "Слуга народу" прокоментували можливе призначення нардепа Миколи Тищенка на посаду голови Київської міської державної адміністрації. Про це повідомив його колега із фракції Данило Гетьманцев, передає видання "Гордон".

За його словами, йому шкода відпускати Тищенка на іншу роботу, маючи на увазі посаду голови КМДА, проте зазначив, що це його особиста думка. Сам Тищенко цю інформацію не підтверджував та не спростовував. Також Гетьманцев заявив, що питання призначення нового голови КМДА поки що не обговорювалося, адже спочатку треба проголосувати за новий закон про столицю.

Нагадаємо, що Президент України Володимир Зеленський після Нового року хоче призначити нового голову Київської міської державної адміністрації замість чинного мера столиці Віталія Кличка. Про це із посиланням на власні джерела у владі повідомив нардеп Олексій Гончаренко на своєму Telegram-каналі.

З його слів, 2 грудня, у четвер, Верховна Рада планує розгляд законопроекту про столицю. Джерела в Офісі Президента повідомили, що після Нового року, головою КМДА буде призначено чинного міністра розвитку громад та територій Олексія Чернишова.

Чутки про можливе призначення Чернишова на посаду голови КМДА ходять уже кілька місяців, проте сам міністр цю інформацію заперечував.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Також читайте про можливе подорожчання проїзду в київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися