Ремонт доріг і пробки: куди краще не їхати в Києві

Знаючи, де ведеться ремонт, можна заздалегідь скласти маршрут об'їзду і уникнути пробок

Ремонт інфраструктурних об'єктів в Києві триває. Ми вже писали про оновлення дорожнього покриття в районі Либідської площі. Тепер роботи йдуть на декількох ділянках київських доріг, що призводить до незручностей для водіїв і виникнення пробок. Знаючи інформацію про те, де саме ведеться ремонт, столичні власники авто можуть спланувати об'їзні маршрути. Про це передає "Вечірній Київ". Отже, до 28 вересня на Південному мосту триватиме поновлення опор і поточний ремонт деформаційних швів. Дорожники працюють в напрямку Наддніпрянського шосе. За час робіт рух буде частково обмежено (в крайній правій смузі). До 14 серпня на Либідській площі проводять середній ремонт дорожнього покриття. Його оновлюють на ділянці між вул. Дружби Народів та вул. Джона Маккейна. Рух частково обмежено. До 14 серпня на вул. Михайла Омеляновича-Павленка проводиться середній ремонт. Покриття оновлюють на частини між вулицями Московською і Левандовскі. Рух обмежений.

До 12 серпня середній ремонт дороги триватиме на вулиці Великій Китаївській. Покриття оновлюють на ділянці між вулицею Грабовського і Стратегічним шосе. На час робіт рух частково обмежать. До 14 серпня на вул. Марини Цвєтаєвої триватиме середній ремонт. Покриття оновлюють між вул. Володимира Маяковського і вул. Оноре де Бальзака. Під час робіт рух частково обмежено.

Як повідомляв портал "Коментарі", В "Укравтодорі" розповіли, де в Україні відбувається найбільше смертельних ДТП. Серед аварійно-небезпечних доріг найбільше людей загинуло у 2020 році на трасі "Київ-Харків-Довжанський".  



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися