Рятувальники рапортують: скільки пожеж вдалося загасити в Києві за тиждень

Співробітники ДСНС виїжджали на пожежі, повідомлення про мінування і рятували потопаючих

Україна і її столиця продовжує страждати від загорянь. І хоча синоптики попередили громадян про високу пожежну небезпеку , уникнути займань вдається далеко не завжди. Рятувальники опублікували статистику по своїй діяльності. Про це повідомляє прес-служба ДСНС. Отже, за минулий тиждень, з 3 по 9 серпня пожежно-рятівні підрозділи Київського гарнізону 313 разів виїжджали на пожежі та інші надзвичайні ситуації. Рятувальники змогли ліквідувати 158 пожеж. Також вони надали допомогу в восьми аваріях.

Рятувальні підрозділи 16 раз за тиждень надали допомогу громадянам і 55 брали участь в роботах інших столичних служб.

Протягом тижня для спільного відпрацювання з МВС, СБУ інформації про мінування об'єктів Києва рятувальники здійснили 33 виїзди, з них:

  • 4 виїзди на мінування об'єктів

  • 29 виїздів на підозрілі предмети, 1 з яких підтвердився.

Всього у 2020 році здійснено 181 виїзд (за аналогічний період 2019 року - 477 виїздів) за заявками по мінування об'єктів Києва. З початку року здійснено 365 виїздів та ліквідовано загоряння на площі 126,114 га.

Що стосується водойм Києва, то тут сумна статистика така: на річці Дніпро загинули 11 людей, потонули в озерах Києва 10 та інші водойми стали причиною загибелі ще 8 осіб. Врятувати вдалося шістьох громадян.

Як повідомляв портал "Коментарі", спека і необережність у поводженні з вогнем приносить пожежі в столицю. У Деснянському районі сталася пожежа в одній з квартир багатоповерхового будинку. Під час ліквідації загоряння рятувальникам довелося евакуювати 15 мешканців будинку, серед яких власник згорілої квартири.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися