Киянам спустили тарифи за обслуговування лічильників води

Розмір варіюється в залежності від кількості квартир у багатоповерхівці та від кількості загальнобудинкових лічильників

Сьогодні у Київводоканалі повідомили, що Київрада впровадила плату за обслуговування вузлів комерційного обліку комунальної послуги з централізованого водопостачання. Розпорядженням КМДА № 1716 встановлено розміри внесків на повірку лічильників для кожного будинку.

Внески становлять від 1 до 140 грн за квартал. Розмір варіюється в залежності від кількості квартир у багатоповерхівці та від кількості загальнобудинкових лічильників. У Київводоканалі розповіли, що до 2017 року необліковані витрати води через відсутність і поломку загальнобудинкового лічильника, входили у структуру тарифу на холодне водопостачання. Після їх виключення тариф знизився, а питання обслуговування вузлів обліку залишилося невирішеним.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", кияни будуть окремо платити за ремонт будинкових лічильників води і теплаВ "Київводоканалі" заявили, що ремонт може становити від 3 до 140 грн за квартал і переважно залежить від кількості квартир у багатоповерхівці і від кількості квартирних лічильників.  Дізнатися розмір внесків у вашому будинку можна на сайті Київводоканалу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися