Проїзд у Києві кардинально зміниться: столиця капітально оновить парк техніки

У столиці продовжують покращувати якість проїзду у громадському транспорті та закуповувати новий рухомий склад

У столиці триває робота щодо покращення якості проїзду у міському громадському транспорті, йде закупівля нового рухомого складу – йдеться про 137 нових тролейбусів, які незабаром з'являться у Києві. Про це стало відомо з тендеру комунального підприємства "Київпастранс", опублікованого в системі держзакупівель "Prozorro".

Відомо, що у 2022 році на вулицях столиці має з'явитися 137 нових тролейбусів. Очікувана вартість нового рухомого складу становить 1,618 мільярда гривень. "Київпастранс" планує закупівлю 65 нових тролейбусів завдовжки понад 1,9 метрів та 72 тролейбуси завдовжки понад 18,5 метрів. Транспортаміт повинен мати низьку підлогу, яка пристосована для людей з обмеженими можливостями.

Нагадаємо, що cтолична влада продовжує кардинально змінювати проїзд у громадському транспорті міста – триває запровадження нових стандартів. Про це стало відомо із розпорядження, яке затвердив перший заступник голови Київської міської державної адміністрації Микола Поворозник.

Відомо, що йдеться про профілактичні заходи у Києві на 2021-2022 роки. Забороняється робота громадського транспорту без опалення. Департамент транспортної інфраструктури КМДА зобов'язується забезпечити недопущення транспорту на маршрути, якщо несправна система опалення. Також транспорт повинен проходити вологе прибирання після кожного закінчення зміни.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Алексей

2 грудня 2021, 09:37

Нищету, ездящую на ржавых Быдланах хотят пересадить на обогреваемые Мерседесы?? И это все за 8 грн, которые и половина не платит, т.к. у нас одних только льготников больше половины?? Ну-ну... Интересно, из всех идиотов, которые пробивают это гениальное решегие, хоть ктонибудь пробовал зарабатывать деньги??

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися