У Києві почали зносити завод "Арсенал": забудовник дав коментар (Відео)

У центральній частині столиці забудовник почав зносити один із корпусів заводу Арсенал

У центральній частині української столиці стартували роботи зі знесення колишнього четвертого корпусу заводу "Арсенал", розташованого на розі вулиці Московської та Кловського узвозу. Про це повідомляє видання The Village Україна.

Відомо, що корпус заводу почали обвалювати, у мережі опубліковано відео з реєстратора, де пил з будівництва падає на дорогу. Після реконструкції у цьому корпусі планують відкрити фудхол від власника мережі Tarantino Family Дмитра Федотенкова. Він підтвердив, що його команда демонтує частину будівлі, роботи триватимуть упродовж кількох місяців. Обвали відбуваються через те, що робітникам доводиться розбирати перекриття.

Нагадаємо, що у центральній частині української столиці на бульварі Тараса Шевченка забудовник руйнує історичний особняк, у якому колись жив видатний письменник Ісаак Бабель. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив краєзнавець Антон Короб.

За його словами, забудовник руйнує колишній особняк першого директора дерматологічної клініки Університету Святого Володимира Людвіга Горецького на бульварі Тараса Шевченка, 4-Б. Вже кілька років триває реконструкція готелю "Санкт-Петербург" із надбудовою трьох поверхів, які з вуличного фасаду замаскували як мансардний дах.

Будівля була збудована у 1901 році, вона витримала бомбардування військ більшовиків у січні 1918 року.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися