У Києві продовжують революцію у громадському транспорті: подробиці

У столиці продовжують кардинально мене проїзд у громадському транспорті

Столична влада продовжує кардинально змінювати проїзд у міському громадському транспорті та впроваджувати нові стандарти перевезень на маршрутних таксі Києва. Про це повідомив заступник голови Київської міської державної адміністрації Костянтин Усов на своєму Telegram-каналі.

За його словами, ще один приватний перевізник, який раніше відмовився приймати нові стандарти перевезень у столиці, підписав додаткові договори з містом за всіма своїми маршрутами. Він зазначив, що компанія хотіла заборонити мерії перевірки у своїх 248 маршрутках, проте програла у суді.

Нагадаємо, що влада столиці кардинально змінила правила проїзду у маршрутних таксі. Переможці конкурсу на перевезення пасажирів на міських маршрутках отримали новий договір, який є найбільш детальним із тих, що були досі. У новому договорі прописані конкретні вимоги, як, наприклад, кондиціонер, який обов'язково має працювати. Температура в салоні автобуса повинна становити не більше ніж 22 градуси влітку і не менше ніж 15 градусів взимку.

Також чиновник заявив, що водіїв зобов'яжуть одягнути уніформу, навчать надавати першу медичну допомогу, допомогу людям на візках. Спілкування з пасажирами буде лише державною мовою, а "блатних" пісень та різних пострілів не буде.

Усов підкреслив, що перевізники, які працюють за старими договорами, отримають додаткову угоду з ключовими вимогами нових стандартів, які їм доведеться ухвалити.

Раніше "Коментарі" повідомляли про будівництво нової траси Київ-Кишинів.

Читайте також про закриття київського фунікулера до кінця літа.


Джерело: https://t.me/usov_ua/221


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися