У Києві обікрали співачку Ірину Федишин: подробиці (Відео)

У столиці обікрали автомобіль відомої співачки Ірини Федишин

У столиці обікрали відому українську співачку Ірину Федишин – йдеться про крадіжку передніх фар та бічних дзеркал з її автомобіля Porshe. Про це стало відомо із сюжету програми "Факти" на телеканалі "ICTV".

Повідомляється, що інцидент трапився в обід, коли зірка припаркувала свій автомобіль біля будинку і пішла у справах. Повернувшись, Федишин виявила пропажу фар та дзеркал. Вона зазначила, що шокована подією.

Співачка наголосила, що одна фара коштує від 20 тисяч гривень.

Нагадаємо, що нещодавно у Подільському районі української столиці на вулиці Кирилівській відомий художник, шоумен та блогер Сергій Поярков влаштував ДТП, будучи за кермом позашляховика Toyota Sequoia. Про це стало відомо із сюжету каналу "Магнолія ТВ" на місці подій.

Відомо, що позашляховик Пояркова зіштовхнувся із легковим автомобілем Skoda. За словами очевидців, Поярков порушив ПДР, повертаючи із середньої смуги на червоне світло. Внаслідок аварії він отримав незначну травму голови, а от водія Skoda було доставлено до лікарні з численними травмами.

Сам Поярков заявив, що правил дорожнього руху він не порушував і заявив, що повертав на зелене світло. Також у нього не було виявлено ознак алкогольного сп'яніння.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Тарас

2 грудня 2021, 19:48

Певица? Ха-Ха-ХААА!!!

ЧОВГА

2 грудня 2021, 10:42

ЩЕ КУПИТЬ, НЕ ВЕЛИКЕ ДІЛО.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися