У КМДА розповіли, коли у Києві з'явиться штам коронавірусу "Омікрон"

Стало відомо, коли в українській столиці з'явиться новий штам коронавірусу "Омікрон"

В українській столиці незабаром варто очікувати на появу нового штаму коронавірусу "Омікрон", який стрімко поширюється у всьому світі. Про це розповів голова Держпродспоживслужби у Києві Олег Рубан у коментарі виданню "Сегодня".

За його словами, "Омікрон" є черговим штамом коронавірусу, який розвивається за допомогою мутацій. Якщо зважати на місце його першої появи, то в Києві він з'явиться не раніше кінця січня – початку лютого.

Чиновник зазначив, що, найімовірніше, його привезуть туристи з Європи, проте вже після зимових канікул.

Нагадаємо, що учасники мітингу противників вакцинації від коронавірусу 3 листопада порівняли себе з жертвами Голокосту, одягнувши на себе зірки з написом "невакцинований". На це звернула увагу блогерка Тетяна Микитенко, яка опублікувала фотографії з маршу антивакцинаторів у Facebook.

Йдеться про фотографію учасниці мітингу, яка наліпила собі на груди жовту зірку з написом "не вакцинована". Таким чином вона порівняла себе з жертвами Голокосту.

Зауважимо, що знак зірки був знаком, який за наказом нацистів мали носити євреї на окупованій території. Він слугував для того, щоб розрізняти євреїв у громадських місцях. Зірки треба було носити спереду та ззаду на верхньому одязі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


SERGE

5 грудня 2021, 09:21

КАГДА ДАУН КЛИЧКО ПЁРНИД ТАГДА И ПОЯВИСЯ

Власта

5 грудня 2021, 08:58

В КМДА супер специалисты, в роли Кличка?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися