У Києві продовжують зносити завод "Арсенал": пил летить на людей (Фото)

У центральній частині столиці продовжуються роботи з демонтажу одного з корпусів заводу "Арсенал"

В історичному центрі української столиці продовжуються роботи з демонтажу одного з корпусів заводу "Арсенал", пил від робіт зі знесення будівлі летить на проїзну частину та тротуар. Про це повідомили на Telegram-каналі "Великий Київ".

У мережі показали фотографії демонтажу четвертого корпусу заводу "Арсенал", що розташований на розі вулиці Московська та Кловського узвозу. Зазначається, що за 10 метрів до місця проведення робіт розташовано зупинку громадського транспорту.

Нагадаємо, що корпус заводу почали обвалювати, в мережі опубліковано відео з реєстратора, де пил з будівництва падає на дорогу. Після реконструкції у цьому корпусі планують відкрити фудхол від власника мережі Tarantino Family Дмитра Федотенкова.

Він підтвердив, що його команда демонтує частину будівлі, роботи триватимуть протягом кількох місяців. Обвали відбуваються через те, що робітникам доводиться розбирати перекриття.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в історичному центрі української столиці розпочали будівельні роботи у колишньому четвертому цеху заводу "Арсенал" біля кінотеатру "Зоряний". На заводі планували відкрити нові фудхоли від мережі ресторанів. Це буде реконструкція із частиною демонтажу аварійних ділянок будівлі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.

Читайте также