"Апокаліпсис": у Києві зробили лімузин із броньовика (Відео)

У столиці винахідники зробили лімузин зі списаного армійського броньовика

У столиці майстри зібрали лімузин зі списаного армійського броньовика, машині переробили під потреби великого міста. Винахідникам знадобився рік для того, щоб переробити машину. Про це стало відомо із сюжету програми "ДжеДаї".

Відомо, що основою для автомобіля послужила списана бойова розвідувально-дозорна машина 1978 випуску. Майстрам знадобилося близько року для перероблення. Салон дозволяє розмістити 8-9 осіб, також у машині встановили додаткове освітлення для їзди дорогами загального користування. Були зроблені двері та великі вікна для кращої видимості.

Нагадаємо, що в українській столиці почали тестувати перший електромобіль українського виробництва, який тестуватиме служба доставки однієї з відомих мереж супермаркетів.

Відомо, що компактний автомобіль здатний розвинути швидкість 60 кілометрів на годину і має запас ходу 100 кілометрів, вантажність електрокара становить 250 кілограмів. Електромобіль має назву Konyk і пройде тестування зі служби доставки супермаркетів "Сільпо". У рамках пілотного проєкту у Києві протестують два електрокари. Їх метою буде визначення, чи ця техніка підходить для служб доставки восени та взимку, коли важко використовувати двоколісний транспорт. Машина коштує приблизно 6500 доларів у базовій версії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що траса Київ-Одеса непридатна для експлуатації.

Читайте також про можливе подорожчання проїзду у київському метро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися